Originele en unieke juwelen uit edelmetaal en edelsteen

Eenmalige creaties op maat van jouw smaak

Goudsmid Dimitri Nijs van ND Jewelry (Ham, Limburg) is iedere dag in zijn werkplaats te vinden voor zijn unieke maatwerk: juwelen ontwerpen en creëren. In samenspraak met jou realiseert hij het ideale juweel voor elke smaak en alle gelegenheden. Van een eerste potloodschets op papier tot de minutieuze visualisatie met moderne designsoftware, jouw sieraad wordt tot in de allerkleinste details uitgewerkt. Pas daarna kan het smeedwerk beginnen.

Een verlovingsring of trouwring, een armband, oorbellen, hangertjes of manchetknopen … het aanbod aan juwelen en sieraden is indrukwekkend. Ook asjuwelen, rouw- en gedenksieraden kun je laten ontwerpen. Dimitri werkt alleen met edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium. Natuurlijk zijn ook combinaties met edelstenen, bijvoorbeeld diamanten, smaragden of robijnen mogelijk. Elk originele stuk krijgt zo zijn eigen unieke karakter.

Op zoek naar een juweelontwerper in Limburg? Bel ND Jewelry op 0494 92 36 07 of stuur een mail voor meer informatie en prijzen!