top of page

Unieke handgemaakte juwelen met persoonlijkheid

Shines for you, inspired by you

Custom made juwelen, individueel ontworpen en gecreëerd

Goudsmid Dimitri Nijs ontwerpt en creëert uniek maatwerk in zijn werkplaats. ND Jewelry staat dan ook synoniem voor ongewone custom made & handmade juwelen, samen met jou uitgewerkt. Geen enkel stuk is hetzelfde, elke creatie vertelt een eigen verhaal dat verder gaat met jou.

Zijn of haar verlovingsring of trouwring, zo is er maar één

De perfecte verlovingsring of trouwring staat symbool voor liefde, verbondenheid en persoonlijkheid en hoort tot in het kleinste detail met jouw eigenheid te matchen. ND Jewelry ontwerpt en vervaardigt je persoonlijke verlovingsring of trouwring op maat volgens een uniek en weloverwogen ontwerp, met die speciale vorm, die specifieke edelsteen of dat schitterende diamant, in geel, rosé, champagne of wit goud.

"It's ok to be a little obsessed with jewelry."

Werkwijze

Persoonlijke wensen en ideeën zijn de basis voor een uniek ontwerp. Eens je je daarin kunt vinden, buigt Dimitri zich over de creatie van jouw unieke handgemaakte juweel, gemaakt om te dragen en om van te houden, waar en wanneer ook. Van een eerste potloodschets op papier tot de minutieuze visualisatie met moderne designsoftware, jouw sieraad wordt eerst tot in de perfectie uitgewerkt voor het smeedwerk begint.

Zoveel mogelijkheden

Een handgemaakte verlovingsring of trouwring, een armband, oorbellen, een hangertje of manchetknopen… juist omdat Dimitri ieder stuk met de hand ontwerpt en creëert, kan je alle kanten op. Ook betekenisvolle asjuwelen, fingerprint juwelen, rouw- en gedenksieraden om te koesteren kan je laten ontwerpen. Dimitri werkt enkel met edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium. Alle combinaties met edelstenen zijn mogelijk. Elk stuk krijgt zo zijn unieke karakter.

UNIEKE HANDGEMAAKTE JUWELEN KOMEN TOT LEVEN BIJ ND JEWELRY.

bottom of page